- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem maxon van a fényerő, igaz én ledvilágítás mellett használom este, de talán még a 40 belefér de alatta nekem nem jó, mondjuk a szemem sem jó már, olvasó szemüveg kell
Amúgy csoda hogy elférsz azon az asztalon, mélységre gondoltam, nekem 75cm mély, igaz én vettem állványt, de ennyi mélység kell, nekem legalábbis 

-
Grampy
aktív tag
144Hz-es csak, de az 4K ugye, oda hardver is kell. Volt anno 65C1-em, szerettem nagyon, ez is biztos ütne. Majd meglátom, de a Samsung G6-ra is kíváncsi vagyok. Köszi a személyes monitor beszámolókat, az AOC tapasztalataidból is okosabb lettem!
Shkiz0: Köszi a gari infót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G5 34
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- AlzaErgo Arm D225S Space Saver USB - Dupla Monitor Kar eladó
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 27MK600M-B 27" IPS FHD monitor
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Samsung Evo 4TB Külső SSD
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy csoda hogy elférsz azon az asztalon, mélységre gondoltam, nekem 75cm mély, igaz én vettem állványt, de ennyi mélység kell, nekem legalábbis 

Skynet258