Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek.
Hát most egy nagyon furcsa szituban vagyok. Beállítottam nagyjából a monitort, már tetszik a háttérfény is meg minden, gondoltam egyet és 280Hz-ről visszaváltottam 240Hz-re és mintha varázsütésre megszűnt volna a nyöszörgés (coil whine). Na ilyenkor mi a helyzet?
Nyilván én nem ragaszkodom a 280Hz-hez mert semmi nem fogja kihajtani azt, én pedig nem is játszom olyanokkal amiben ez releváns lenne, csak most lett ez alapján igazán tanácstalan. Hogy akkor ez most egy "hibás" termék vagy fog-e ez romlani ha így használnám akár 240Hz-en vagy mitévő legyek?! Őrülten tanácstalan lettem ebben a témában most. 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Spórolós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- PlayStation 5
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nyilván én nem ragaszkodom a 280Hz-hez mert semmi nem fogja kihajtani azt, én pedig nem is játszom olyanokkal amiben ez releváns lenne, csak most lett ez alapján igazán tanácstalan. Hogy akkor ez most egy "hibás" termék vagy fog-e ez romlani ha így használnám akár 240Hz-en vagy mitévő legyek?! Őrülten tanácstalan lettem ebben a témában most. 
Skynet258