Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iPhone topik
- Telemax GSM Szerviz Kft.
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek.
Hát most egy nagyon furcsa szituban vagyok. Beállítottam nagyjából a monitort, már tetszik a háttérfény is meg minden, gondoltam egyet és 280Hz-ről visszaváltottam 240Hz-re és mintha varázsütésre megszűnt volna a nyöszörgés (coil whine). Na ilyenkor mi a helyzet?
Nyilván én nem ragaszkodom a 280Hz-hez mert semmi nem fogja kihajtani azt, én pedig nem is játszom olyanokkal amiben ez releváns lenne, csak most lett ez alapján igazán tanácstalan. Hogy akkor ez most egy "hibás" termék vagy fog-e ez romlani ha így használnám akár 240Hz-en vagy mitévő legyek?! Őrülten tanácstalan lettem ebben a témában most. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- LG UltraGear 32GQ950-B 4K 160 Hz - Használt Monitor (2024)
- AOC C24G1 144Hz NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nyilván én nem ragaszkodom a 280Hz-hez mert semmi nem fogja kihajtani azt, én pedig nem is játszom olyanokkal amiben ez releváns lenne, csak most lett ez alapján igazán tanácstalan. Hogy akkor ez most egy "hibás" termék vagy fog-e ez romlani ha így használnám akár 240Hz-en vagy mitévő legyek?! Őrülten tanácstalan lettem ebben a témában most. 
Skynet258