Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEAHEA
aktív tag
Szervusz!
Én is szemezgettem ezzel a típussal. Bele lehet zavarodni annyi fajtája van.. Én ezzel szemezgettem: [Samsung Odyssey S49CG934SU] 240 Hz-es, okos funkciók nélkül.
Aztán képbejött a Philips. AnonimInc. Balázs videóját is megnéztem róla. Az i-re a pontot az Alzás akció tette. Nem tudom lesz-e a tényleges BF-kor ilyen, vagy jobb akció.
"Tud valaki olyat mondani erről a monitorról ami miatt nem szabad venni egy ilyet?
"
32:9-es képarány. Amikor az ilyen monitrokról olvastam eléggé megosztóan nyilatkoztak róla.
Az első monitorjaim 4.3-asok voltak. A 16:9-es képarány kimaradt, a 21:9-et léptem meg. Van egy 29"-os, meg egy 34"-os 2560x1080-as 75Hz-es IPS-es LG-m.
Most ez a Philips, amit korábban mutattam egy nagy váltás számomra: oled, 32:9, 240 Hz. Utóbbit igazán ki sem tudom használni (még).
Játék volt a fő szempont számomra, na meg a képfrissítés növelés. A képarány is megtetszett, próba cseresznye. Forza 5, F. C. Primal, Division-ök, csak pár példa.
#2996blountex: Kb.70 cm-re ülök a monitortól. Van benne egy minimális szem-nyak torna, de ez tervezett. Na meg egyénfüggő kinek mi az ideális nézési távolság , valamint mi az, ami elrendezés szempontjábból megvalósítható. Tervben van egy monitorkar a talp majdnem elfoglalja az asztal felét.
Ha van még kérdés szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Könyvajánló
- LEGO klub
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- ASUS Eye Care VA249HG 23,8 IPS LED Monitor eladó! Több darab!
- LG UltraGear 32GQ950-B 4K 160 Hz - Használt Monitor (2024)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"
Skynet258