- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
antikomcsi #39 üzenetére
Olyan alaplapot kell venni, amit lehet frissíteni cpu és ram nélkül, elviekben úgy minden törlődik.
-
Gyuri27
félisten
válasz
antikomcsi #29 üzenetére
Lesz rá win frissités.
-
válasz
antikomcsi #29 üzenetére
Minden egyes ilyen tematikában felmerul ez.
Szólj , ha lesz ilyen eset itt apron, szerintem mindenki szívesen olvasna róla...
Én meg nem futottam bele ilyenbe es lehet érdemes előbb elolvasni a mikéntjént, mielőtt elmélet gyártásba kezd az ember.
A senkit nem érdekelhez - 1 napja jött ki a story, szerintem még az elején jár a történet, de adj neki még lökést.( Külföldi oldalakon se sokkal előbb... Mit vársz?)
Kíváncsi lennék az egyszeri PH-s hacker hogyan mazsolazik az adataimban.
"Nem kell betörni sehova, elég ha valaki apróról vesz egy kihagyhatatlan ajánlatot, irodai gépnek tökéletes címszóval. Az eladó meg majd mazsolázik kedvére."
Ez lenne a mély hozzáférés? Azért szakmai oldalon ne dobjuk hanyagul oda egy ilyet...elég sarkosan gondolod ezt.
De lesz win Update is és Linux is.
-
kovsol
titán
válasz
antikomcsi #23 üzenetére
Kernel hozzáférés kell hozzá megfelelő jogosultsággal. Ha már oda betört valaki mit számít egy CPU sebezhetőség?
-
válasz
antikomcsi #23 üzenetére
Egyértelmű.
Otthoni körülmények között érint ez a probléma sok embert amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel I7-6700 / 4 mag / 8 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest