Új hozzászólás Aktív témák
-
Iceman821
tag
válasz
Dragon3000 #68 üzenetére
Persze, hogy lehet gyári hibás, de ez mindennél előfordulhat ram, vga stb stb, de én a működőképesrr értettem, amit nem gyári hibásan kapsz. Én is rágtam azért a körmömet, hogy jó lesz-e a proci vagy nem. De szerencsére minden oké volt. Müanyag tálcába volt mint amibe a gyári dobozosok, az egy buborékfóliába, és az egy kis kartondobozba, szóval a kicsi kínai nem bízta a véletlenre.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Dragon3000 #48 üzenetére
hát az AMD hazudik, mint a vizfolyás
már néhány B550 -be próbáltam 1xxx procit ; Asrock mindig ment vele ; a Biostar B550 -em azzal a biossal, amivel erkezett állítólag nemment, de azt nempróbáltam, mert amikor megérkezett kapásból biosfrissitéssel kezdtem ; ezzel azt tudom mondani smu checker szerint van benne Summit mikrokod ; MSI lapok is el szoktak indulni bar nemelyik "unknown processor" üzenettel teszi ezt.
-
válasz
Dragon3000 #44 üzenetére
Állítólag valamelyik lap beveszi a Zen procikat is (Ryzen 3 1200AF pl.). Mintha pont Hókuszpók írta volna valamelyik topikban, már nem emlékszem rá.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Dragon3000 #45 üzenetére
Dosboot + bios frissitéskor is teljesen törli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest