- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz <Adamsky> #24755 üzenetére
Mármint úgy "lépjek ki", hogy csak tegyem a háttérbe? Úgy ugyanúgy fut az egész alkalmazás, nem csak egy folyamata (ami sokkal jobban meríti a telefont, másrészt zavar is, ha vannak alkalmazások az utoljára használtak között). Most így van, nem zárom be, de azért ez vicc...
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
dave0825
őstag
Üdv.
Zeblaze Stratos 3 Pro jött meg ma, beállítottam mindent, értesítésekhez hozzáférést, háttérben futást, 3rd party alkalmazásokat bejelöltem, de CSAK akkor jön meg az értesítés, ha a Zeblaze Fit alkalmazást nem zárom be, amint kidobom az utoljára megnyitottak közül, lecsatlakozik az óráról, és nem jön meg az értesítés! Előtte Blitzwolf BW-AT2C-m volt, ilyen probléma azzal nem volt, ha nem futott az alkalmazás, akkor is tudta az óra, hogy miről kell értesítést kapnom. Ezt mégis hogy gondolták, hogy majd egész nap az óra alkalmazását nézegetem??? 1 csillaggal lehúztam, eddig oké, más ötlet, hogy mit lehetne csinálni vele? Nem olvastam róla rosszakat, de eddig óriási csalódás, a Blitzwolf olcsóbb volt, és jobban működött... Igazából értesítésekre, és néha hívásra használnám, természetesen az idő nézegetésén kívül, de ha az értesítést nem tudja fogadni, dobom a kukába...
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Revolut
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
- Apple iPad Mini 6, Purple 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú + Pencil 2
- Beszámítás! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális
- ARMODD PRIME OKOSORA 1ÉV Garancia MAGYAR MENÜ
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium Blue Alpine, 100% AKKU, 3 hó Apple garancia!
- Új Apple watch ultra 2. 3 év gyári garancia
- Eladó gyönyörű állapotú Samsung Galaxy Watch4 Classic, 46mm, ezüst + extra szíjak, GPS
- Fitbit Versa 2 Specail Edition + extrák
- Eredeti, ÚJ, OEM Apple Watch töltő MX2E2ZM/A (1m) eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest