Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
Azt hiszem, megvan, mit néztem be. Csak akkor rezeg, ha az ember karján van. Szóval eleve fals riasztás volt, bocsi.
Én meg órákon át szenvedtem ezzel a szarral. Már csak azt a beállítást kell megkeresnem, hgoy akkor is rezegjen, ha nincs az ember karján...
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Néhány hónapja vettem anyámnak egy Huawei Band 7-et. Eddig pöpecül működött, most viszont amikor értesítést kap az órára, akkor az se nem rezeg, se nem villan fel a kijelzője. Az értesítés (pl. egy messenger üzenet) megérkezik az órára, el is lehet olvasni, de nem jelzi neki, hogy kapott vmit.
Gyári beállításokat visszaállítottam az órán, újratelepítettem a Huawei Health-t, frissítettem firmware-t, telefont is újraindítottam, az óra nincs ne zavarj módban, de semmi nem használt. Valakinek van ötlete, hogy mit lehet csinálni?
Tehát röviden a probléma: az értesítés eljut az órára, de az óra nem rezeg, nem villan fel a kijelzője.
-
Apollo17hu
őstag
válasz
vilmose33 #20778 üzenetére
köszi a megerősítést.
mindenkitől kérdezem, hogy van-e mostanában vmi bestbuy aktivitásmérő? anyámnak (60+) venném; igazából semmi extra nem kell bele, csak pulzusmérés, lépésszámláló, meg magyar menürendszer. én mi band-et használok, ha mást nem, akkor veszek neki egy ilyet.
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Ez az óra és a leírása mennyire kamu? Nem vagyok túlzottan képben, de a vérnyomás és a véroxigénszint mérése kételyeket ébreszt...
-
-
Apollo17hu
őstag
sziasztok!
anyamnak megtetszett, hogy aktivitasmerovel lehet pulzust es lepesszamot merni. szeretne o is egyet. a gond csak az, hogy nincs okostelefonja, es vszeg nagyon nehezen is tanulna meg hasznalni.
van esetleg olyan megoldas aktivitasmeroben, amit nyomkodhat okostelo nelkul is, es eleg, ha nehany naponta radugja pc-re tolteni/szinkronizalni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Elden Ring
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Amazfit GTS 2 // Számla + Garancia //
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest