- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Összességében az olcsóbb és drágább okosórák között mi a különbség?
Jobbak szenzorok+branding+app?
Azért kérdezem, mert nézem mit lehetne venni a cmf watch helyett, mondjuk 40e forinig, de minden kütyü ugyanazt tudja, pulzus, gps, véroxigén, stressz, amoled, alváskövetés, esetleg hívás, zene lejátszás, kamera vezérlés.
Tetszik pl. a Xiaomi watch s3 is, de 4x annyiért ugyanazokat a funkciókat tudja. Az app kicsit normálisabbnak tűnik, mint a CMF, amiben nincs köridő, max sebesség, de ennyi. Hardveresen mindkettő jegyzi a távot, időt sebességet, csak pocsék az app. Plussz én nem tudtam, hogy a CMF-ben minden téma narancsés nem is lehet sajátot készíteni.... illetve lehet, ad egy hátteret, rajta egy órával, oszt jó az a parasztnak, még az aksi szintet se mutatja.
Hát nem vagyok elájulva, ezeket a régi Stratos is tudja. Egyedül a lassúsága miatt cserélném le.
Végül is ugyanez van a telefonoknál is, évek óta semmi fejlődés, semmi extra amiért megérné cserélni a régit. Szoftveresen butított kamera, vegye meg a barom a drágábbat... érdekes módon Gcam-mel az olcsóbb is tud normálisan fotózni. -
válasz
<Adamsky> #26862 üzenetére
Amazfitnek, vagy olcsóbb gyártónak nincs is már MIP-es kijelzővel órája? Garmin elég húzós árban, én max. 30-40e-ig gondoltam. Basszus, fene gondolta hogy ennyire csak amoledet gyárt mindenki.
Egyébként csak arra kéne, hogy gps-tracking, kerékpározás/túrázás során. Jó ez a nothing is 10e-ért, csak a láthatósága nem az igazi nekem. Plussz nem mutatja a maximális sebességet. Megvan még a Stratos, csak lassú eléggé a mostani órákhoz képest. De ezek szerint jobb ha megbékélek a sebességével, és használom tovább. -
Létezik még transzflektív kijelzővel ellátott okosóra? (Amazfit Stratos volt ilyen pl. ) Most vettem egy Nothing Watch-ot, de edzéd közben a napon nem nagyon látszik az amoled. Bezzeg a Stratos a legerősebb napsütésben is olvasható, csak sötétben kell neki háttérvilágítás. Kurva jó az a technológia, az amoled a nyomába se ér.
-
-
Még egy kérdés: Huawei band 6-ot hogy lehet tényleg kikapcsolni? Az órán rámentem a menübena kikapcsolásra, látszólag leállt. Betettem a dobozába, ma kivettem, és be volt kapcsolva. Az 'Egészség' appban végignéztem a beállításokat, de nem találtam ilyet, hogy automatikus bekapcsolás. Ébresztés sincs beállítva.
-
Amazft Stratos 2 -t (pace) hogy lehet Note 11-el párosítani? Kb.1 hónapja cseréltem telefont, és még nem használtam vele az órát. Zep fel van telepítve, sima Google accounttal, ami a régin is volt. Bluetoothon nem találja az órát. Kéne neki gyári visszaállítás? Qr kódot nem tudom hogy lehet elővarázsolni, szerintem ez az óra nem tudja.
-
válasz
Memmaao #19127 üzenetére
Esetleg a Huawei Watch Fit ami még tetszene, az majdnem olyan, mint a Huawei Band 6. sajnos ez utóbbit kaptam ajándékba, nem a gps-es verziót. Ami még tetszik, a Huawei gt2, bár kicsit drágább. De ha mindkettő kütyüt eladom már nem sokat kell hozzátenni. Igazából a szempontok: gps, üzemidő, fizikai méret és ne nézzen ki gagyinak. A gt2-vel jobban járok-e, mint a Watch fit-tel? A gt2 azért nem mai gyerek, de itt-ott még kapható.
-
30-40e forint körül melyik óra ajánlott? Jelenleg van egy Amazfit stratosom, meg egy Band 6-om. Ezeket cserélném. Band 6-ban tetszik hogy viszonylag kicsi, könnyű. A stratosnak a kijelzője baromi jó, mivel transzreflektív, csak sötétben kell világítania. Ha lenne a Band6-ban gps azzal is kiegyeznék...de sajnos nincs.
-
30e körül van olyan okosóra, ami gps-t, véroxigén szint mérést is tud?
-
Megjött a Stratos. A Bip-hez képest jóval komolyabb, meg szebb szerintem. Lehet ezt nem adom el 1 hét múlva
Árban meg majdnem ugyanannyi volt.
-
No, végül nem vettem gagyit, ha már 11.11-es akciók vannak az Alin... Stratos lett belőle
Az tetszik, van támogatása, meg ha nem jön be mégse, majd eladom, mint a Bip-et.
-
válasz
Badboys #13246 üzenetére
Az nem baj, ha kicsit lassabb a posta, de még megy legalább. Banggood gyorsabb, az még mindig 10-15 nap alatt ideér, lehet onnan rendelek megint. Szokásos dilemma, rendeljek-e egyáltalán. Alis értékelésnek is van értelme, ha több százan értékelnek egy terméket, mindenféle nemzet. Én is szoktam. Kínai cuccot csak kínaitól veszek, nem 10 viszonteladón keresztül, itthon.
-
Zeblaze VIBE 3 GPS-sel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Érdekesek a tesztek, mert van ahol szidják, hogy bugos, Alin meg szinte mindenki dicséri, és a vélemények szerint bír 1 hetet, pedig ez is ips, 350mha. Ez az óra viszont szerintem csúnyább, mint az M5. Nyilván 15e alatt kompromisszumos az egész történet, és inkább egy GTR2-őt vennék, csak annyit nem áldozok most erre.
-
Szóval egy Bakeey M5S lenne a kiszemelt okosóra, csak az Alin írák ezeket sma watchnak. Van sim kártya foglalata is, de csak 2G-s. Ezzel elvileg sim nélkül is lehet hívni akkor a 112-őt vész esetén, mint minden telefonnal? Kérdés, meddig marad a 2G üzemben.
Sim nélkül csak elmegy 1 hetet remélem... úgy is csak 1-2x járok futni. Nem is néz ki rosszul, olcsó is, gps is van benne. Végül is teljesül az üzemidőt kivéve minden kívánságom.
Vagy m7c/m5c, nem látok különbséget ezek között, csak a sim kártyát. -
SmaWatch M7C-vel van valakinek esetleg tapasztalata?
-
válasz
Babetta-X #13225 üzenetére
Lehet akár használt is... Bip-em volt, de nagyon gagyinak nézett ki, inkább valami rendes, órának kinézőt keresek, kerek számlappal. Amit lehet hétköznap is hordani, nem néz ki nagyon gagyinak.
Zeblade vibe3 gps pl. szóba jöhet, csak elég vastagnak néz ki. Colmi sky 3-nak se rosszak a specifikációi, csak sehol nincs már készleten. Esetleg SMAWATCH M7C...
Használtan meg rizikós, mert az Amazfit óráknál is volt egy csomó gond, leváló érintőkijelző, meg aksi, volt pár hibás itt aprón is eladó. Pedig a Stratos nem a filéres kategória. -
10e forint körül van ajánlott, beépített gps-szel rendelkező okosóra?
-
Tudtok ajánlani olyan okosórát, ami rendelkezik saját gps-szel, és nem egy vagyon? Még mindig csak az Amazfit Bip van normális áron?
-
-
Amazfit stratost szedett már szét valaki? Nehéz benne aksit cserélni?
-
20e forint környékén, vagy alatta van olyan óra, ami telefon nélkül is tud útvonalat rögzíteni? Amazfit bip-em volt, de az nem ért annyit szerintem... gagyi vacaknak néz ki, munkahelyen pl. röhejes. Akkor vagy legyen olcsóbb, vagy nézzen ki jobban.
Most elsősorban csak futáshoz keresek, kinézet mindegy, nyilván nincs olyan ami igényes 20e alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Docker konténerizálás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch4
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest