- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákosmetélt
tag
válasz zsamiatt #22016 üzenetére
Természetesen van vérnyomás mérőnk is, sőt lehet hogy veszek egy modernebbet, ami pitvarfibrillációt is érzékel illetve bt-n át tudja tolni az adatokat telefonra és akkor a dokinak tök egyszerű elküldeni az eredményeket. Az okosóra csak arra kellene, hogy a nagyon szélsőséges dolgot jelezze (még az esetleges rosszullét előtt) és akkor rögtön mérünk egy vérnyomást az orvosi eszközzel, hogy lássuk mi a helyzet. Például az Apple órájáról olvastam egy cikket 1-2 éve, hogy a srác még tök jól érezte magát, de az órája már jelzett hogy ritmuszavar van és időben sikerült elkerülni a bajt. Mondjuk olyat is olvastam, hogy sokszor indokolatlanul jelez szívproblémát és sokan egyből rohannak dokihoz, de kiderül hogy minden rendben. Ezért jó ha jelez az óra ha szerinte gáz van, aztán egyből lehet mérni a vérnyomásmérővel.
Éljenek a nyulak!
-
Mákosmetélt
tag
Szia,
sziasztok,
köszönöm a válaszokat!
Kicsit jobban utánanéztem a témának és vicces, hogy a gyártók vagy bele sem tesznek az appba bizonyos kényelmi funkciókat, amiket pofon egyszerű lenne leprogramozni, vagy ha tudja az app, akkor sem lehet bizonyos országokban használni, vagy netán csak megadott márkájú telefonnal használva aktív az adott funkció. Jó nagy káosz ez az egészÉljenek a nyulak!
-
Mákosmetélt
tag
Sziasztok, egy kis infóra lenne szükségem, mert nem vagyok jártas okosóra témákban.
Olyan okosórát szeretnék ami megbízhatóan mér pulzust (vagy akár más paramétereket is: vérnyomás, véroxigén, stb.) és saját maga, tehát külső app és telefon nélkül is tudja riasztani a tulajdonosát pl. sípolással, ha gond van (túl magas vagy alacsony a pulzus).
Persze az sem baj, ha emellett még az applikáció (akár az órán akár a telefonon futva) üzenetet/riasztást is tud küldeni megadott embereknek. Szívproblémás személynek lenne az óra, plusz biztonságérzet miatt. Milyen kütyüket ajánlotok?
Köszönöm előre is!Éljenek a nyulak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest