- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Memmaao #18015 üzenetére
"Leírtad pár napja, igen, hogy kell bele. Ne csodálkozz, hogy majd mindenki hülyeségnek fogja tartani itt
."
Nem akarlak megbántani, de én nem azt kérdeztem mi hülyeség egy órában, vagy mi nem, hanem hogy van e benne, és ezt nem tudom miért kell 50x leírnom, miközben csak egy ajánlást kértem valamire. Ha egy komoly szívproblémákkal lévő embernek kellene ez, akkor megérteném, de nem akartam ennyire kifejteni, mert nem láttam értelmét...Mint írtam szimplán egy születésnapi ajándéknak szánnám, úgy hogy eddig egy 7500Ft-os noname "karkötője" volt, ami tudta és szerette nézegetni, úgy hogy gondolhatod abba is milyen "reális" értéket mutatott. Amúgy semmi baja a vérnyomásának, és mellette van amúgy neki rendes különálló vérnyomásmérő is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Óra topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ZIDOO médialejátszók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest