Új hozzászólás Aktív témák

• zsamiatt

őstag

válasz <Adamsky> #26044 üzenetére

Azt ANT+ épp most szünteti meg a garmin... Másrészt a többi órával is tudsz fogyni. A fogyás a kalória bevitelen múlik. Mivel a többi is viszonylag pontos számokat ad így ezt nem gondolnám túl.

"Lehet, de egyrészt nem számottevően jobban másfelől, ha nem csak sportolgatni akarsz, hanem fejlődni, van valamilyen célod (1/2 maraton, Balaton-átúszás, vagy csak egy jobb állóképesség)"
    Ez a mese ha ezt hiszed, hogy az órádon múlik ez...Ha kicsit utána nézel mit kell csinálni pulzus méréssel együtt akár egy pánttal le tudod hozni (persze akor nem lesz távolság mérés).

"A Garmin ellenben folyamatosan mér akkor is. Ugyanez a HRV esetén az AW nagyon ritkán mér a Garminhoz képest. A Garmin saját szoftvere egészségkövetésre sokkal jobb, mint az Apple megoldása.""
    Cserébe sok a false adat. Mielőtt vitatkoznánk ezen pontosan látom a vérnyomás mérővel milyen durva eltérések is lehetnek. Nem véletlenül használok polar pántot hozzá. Cserébe meg az apple már régóta előre tudja jelezni az infarktust amire a garmin nem képes.

@Spec:
    Teljesen komolyan gondolom. Az, hogy vannak statisztikái még infoi még nem teszi fejletté a rendszert. Ráadásul ha ezt is tartanánk igazán előnynek (az üzem idő mellett) Bele gondoltál, hogy konkurens gyártok is le tudnák fejleszteni ha lenne értelme? Biztos megcsinálták a piac kutatást, hogy az átlag usernek nem kell. Az én fenix7-m is tud egy csomó statot, a negyedét nem használom. Egyébként meg ha innen nézzük van amibe többet tud pl az apple watch egészségben.
    A szoftverről meg csak annyi, hogy egy csomó esetben bugos is. Többen jelezték pl nyílt vízi úszásnál, hogy nem pontos a GPS. Míg az 5,2 Balaton átúszásnál nekem közel 7 km-t mér unokatestvérem huawei cucca nagyjából 5,2-t. Érdekes nem? Mind ketten gyorsban úsztuk végig.

"Láttál már mondjuk ultra futót, vagy triatlonistát apple watchal rohangászni? Nem hiszem, hogy sok ilyet látnál. Az igazán power user sportolók Garmint használnak, esetleg Polart, vagy Suuntot még, de Apple Watchot biztosan nem"
    Láttam, egyébként főként az üzemidő miatt nem használják.

[ Szerkesztve ]

Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!

Új hozzászólás Aktív témák