Új hozzászólás Aktív témák

• AttilaMvh

tag

válasz Angie™ #24295 üzenetére

Szerintem van még pár read-only emberke itt velem együtt:B. Nekem Bip es BipS volt, de azok már őskövületnek számítanak, az utóbbit a fiam még 5 év után is használja, a transzflektív kijelző kimondottan előnyős, főleg szabadban. Asszonynak Bip3 Pro van, de nála is inkább csak az a cél, hogy saccperkábé lépést mérjen, meg rezegjen ha a táska mélyére elsüllyedt telefonját nem hallja csengetni. Huawei GT2-m van még, ami szintén nem egy mai darab, de lépésszámolásban kb. napi 1000 lépést hazudik pluszba, pulzusmérésben nagy a késése, meg GPS-ben is gyengus. Órának, és értesítéseknek tökéletes, hívást lehet róla fogadni/indítani jó minőségben, és uszodában is megfelelhet ha nincsenek nagy igények. Jelenleg egy T-Rex Pro-t nyúzok, amatőr túrázóként a GPS-e okés, pulzuskövetése gyors, lépésszámlálója elég valószínű értékeket mér. Telefonálni meg fizetni nem lehet róla, de ezzel együtt tudok élni. A Garminok nagyon kilógnak a büdzséből, így 60+osan kotyogós térdekkel nem sportolok annyit, hogy megérje a befektetés, a hétvégi hegyi túrákhoz meg az én szintemen megfelel a T-rex pro, amit akciósan mélyen leszállított áron kifogtam.
    Bocs, hogy regényt írtam, de most majd hosszabb időre visszatérek read-only módba. Szép napot mindenkinek! :B

Új hozzászólás Aktív témák