Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tünde38
friss újonc
Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni. Okosórát szeretnék vásárolni magamnak. Rengeteg tesztet, leírást elolvastam és megnéztem, de valahogy nem sikerül megtalálnom, amit szeretnék.
Amit várnék tőle:
- vízálló legyen (nem úszásra kellene, de azért egy tusolástól ne menjen tönkre)
- pontos GPS
- pontos pulzusmérés
- üzeneteket, hívásokat jól jelezze
- lehessen vele hívást fogadni
Fontos, hogy nagyon vékony csuklóm van, tehát szerintem 40 mm, ami még elfogadható lenne. Főként futáshoz, egyéb kardió edzéshez használnám.
Nem probléma, ha naponta töltőre kell tennem, este meg tudom oldani. Az alvásfigyelés és társai nem fontosak.
A telefonom: Huawei p30 proMinden javaslatot és tapasztalatot szívesen olvasok. Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Autós topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Subaru topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Új Ticwatch Pro 5 Enduro Google WearOS 2 év garancia
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- Apple Watch 3 Series 38 mm Silver Aluminium White Sport okosóra - akku 86%-os (!) - 1 hét garival! -
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest