Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
válasz
Memmaao #12414 üzenetére
Jól írod. Nekem sem lenne kedvem hozzá, sőt már a mobiltól is a tök... tele van...
De a sors fintora, hogy a munkám meg most a közösségi médiákról szól. Sőt! Most voltam egy rendezvényen, majd visszajöttem a hivatalba, és vagy 6 nem fogadott hívás, csomó üzenet, ezek közül 4-5 a főnökségtől, hogy mit merre hogyan. Sajnos az van, hogy néznem kéne a telót, de engem munka közben zavar, meg ilyen eseményeken nem is "illik" a telefont babrálni, főleg hogy azért szem előtt vagyok. Ezért gondoltam az okosórát. Nem kell elővenni, hanem rezeg, ránézek, ha üzenetben jön valami fontos infó, akkor el tudom dönteni, hogy érdemes e miatta odább menni, telefonálni normálisan, vagy mi a pálya. Lehetne sorolni az alkalmakat amikor ez rohadtúl megkönnyíteni a melóm.
Vagy amikor elmegyek korizni, utálom a telefont vinni magammal, de sokszor van hogy olyan szituba keveredek, amikor nem árt ha ott van. Elütnek, leszakad az eső, akkorát esek hogy megsérülök, stb...Van jó pár példám sajnos. Ilyenkor az óra (na nem a kezemen, hanem biztos helyen nálam, és ha kell mellkaspánt. Jelenleg Garminnal (régi de jó) nyomom ezt. Bár a garmint nem kell elrejtenem, mert azzal egy tankot is el lehetne pusztítani.
Szóval ha valami van, akkor kompromisszumos, de lehet róla hívni, vagy üzenni, és engem is el tudnak érni. Na az már csak hogy zenét is lehet róla hallgatni, meg montírozza az edzést, ezek már csak plusz jó dolgok. A telefon kezdetben tök jó volt amúgy erre, aztán beszedtek valami szert, és jó pár éve olyan pontatlanok az erre kifejlesztett appok, hogy el sem hiszem.
A lényeg, hogy nem azért kell eSIM, mert bárki arról akar folyamatosan telefonálni, vagy kiváltani a telefont, egyszerűen vannak olyan helyzetek, amikor baromi jól jön. Megkönnyíti az ember munkáját, életét. Ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch Ultra 2 Titanium 49mm Gps+Cellular ( eSim ) karcmentes, magyar számlás, 100% akku
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Eladó/cserélhető gyönyörű Apple Watch S9 rozsdamentes acél, 45mm, ezüst, 96% akksi
- Apple watch 7 45mm eladó
- Galaxy Watch 4 Classic 46mm ezüst, Wifi, BT (SM-R890) ajándék 13db szíjjal
- Kb 1 hetes és makulátlan Apple Watch Series 10 46mm Alu GPS+ Spigen Rugged Armor Pro tok (2év gari)
- Amazfit Balance fekete, Euronics számla, posta az árban
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest