Hirdetés
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gya/352 #49530 üzenetére
Földszint: Gree GND40, Emelet: Gree GND20
#495294D4M:
Köszönöm, teljesen egyetértek egyébként veled. Megnéztem ezt a levegőcserélős rendszert, első blikkre nem túl szimpatikusak ezek a hosszú csövezések, szerintem jó kis gomba telep lehet, utána azzal is komolyan kell foglalkozni fertőtlenítés szinten gondolom.Nem tudom ez az ózonos történet mennyire megoldás de lehet azzal is lehetne fogni kicsit a penészt és a spórákat, ebben is gondolkodom amúgy, ha kitaláltam valamit a páracsökkentésre rendszerileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Akkuban erősít a középkategória
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest