Hirdetés
- Profinak állt a Garmin Epix
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- DIGI Mobil
- Apple iPhone 11 - népalma
- Poco X4 Pro 5G - a jobb testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mit csinálsz, Nokia?
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
őstag
Ennek a tesztnek milyen Okai vannak?
Üdv: Szabó Lajosné Erzsike.
-
atike
nagyúr
Gamer roller...
-
Elk_hound
tag
Mire végigolvastam 190e a Neon Lite is. Szóval olcsóbb lett a Pro, már nem kerül több mint kétszer annyiba...
-
LurkerSheik
aktív tag
Eddig nem voltam erre bajos, de a borítóképen beteg módon túl van húzva a szaturáció.
Mostanság már tv-ben a hétvégi magazinműsorokban, nejem is szólt mennyire természetellenesen bántóak sokszor a színek…csak nem samsunggal fotóztatok?
There is no QuALiTY without U and I. ||| A gyerek szájából...
-
PDA_FAN
tag
Fura, hogy az iStyle oldalán a Lite súlyára is 17,5 kilót írnak, holott annak kisebb a hatótávja és gyengébb a motorja. Azaz nyilván kisebb aksi van benne, és lehet, hogy a motor sem ugyanaz. A súlyuk mégis egyforma? Ez így hogy?
-
Zolka2
csendes tag
Miért nem lehet leírni, hogy milyen nehezek ezek? És még az iStyle-on sincsenek kint, mert bármelyikre klikkelek, az alap Neon tömegét írják ki.
Nekem kell kikeresnem...
Lite: 15kg
Normál: 17.5kg
Pro: 20.9 kg -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
LurkerSheik #5 üzenetére
Ez most direkte lett ilyen, hogy jobban látszódjon a háttér előtt daliásan rollerező alakom.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
janes1976
őstag
Bog: azért az mekkora, hogy írsz 1 cikket a rollerről, és azonnal emelkedik az ára 40k-val.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9 Lite 128 GB (Aurora Blue)
-
Alaaf Pi
tag
A mennyire karácsonyfához nem lehetne egy éjjeli képet betenni illusztrációnak?
-
ridiculous
tag
válasz
janes1976 #11 üzenetére
Ne istyle - on nézd.
Szinte mindenhol olcsóbban árulják, még a hivatalos oldalán is![ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
janes1976
őstag
válasz
ridiculous #13 üzenetére
Valóban, igazad van, én kérek elnézést, ott a pont, így már értem
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9 Lite 128 GB (Aurora Blue)
-
Graphics
Jómunkásember
Először azt hittem a MediaMarkt lépett fentebb és az OK. utan megérkezett az OK AI, mert a ChatGPT az úgyis menő..
Erre csak egy roller.
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
bátyám egyik szilveszteren már erősen illuminált állapotban jó ötletnek tartotta motorozni egyet. Előrángatta a sufniból a jobb napokat is látott Java- t; csakhogy azon- többek között világítás sem volt. Ez azonban nem állíthatta meg a szándékában: a szomszéd bokorról elcsente a fényfüzért, és ráberhelte a kilógó drótokra. Úgy ahogy működött a dolog, így magáratekerte az egész miskulanciát, majd a nyakába vette a várost. Közben erősen állította, hogy szereeeeetiiiiikk a meeeegyeeeet... Néni a zebrán pont erre, meg a motor rémes zakatolására kapta fel a fejét. Földbe gyökerezett lábbal nézte a kék füstöt okádó, fenyegetően villódzó, ide- oda hajladozó, gajdácsoló ufót, rémülten keresztet vetett, és beszaladt az ovi udvarába. Szerencsére nem lett nagy baj belőle, bár a rendőrség alaposan megmosta az "ufó" fejét, miután kihorgászták a kultúr előtti árokból.
Ez a roller meg szinte ugyanez pepitában. -
Smith2007
tag
Ha már a világító led csíkokkal akarják ezt a vackot eladni, jó lett volna pár kép sötétben is...
-
LurkerSheik
aktív tag
-
Graphics
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
ma A fényekkel teleszórt rollercsalád papíron legerősebb tagja fordult meg nálunk, normális minőségű, de nem csak sík városi utakra tervezve.
- Sokan kapják majd meg félig lemerülve a Teslájukat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen routert?
- Diablo IV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adobe Photoshop
- Windows 11
- Profinak állt a Garmin Epix
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs