- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Sajnos a haverok tanultak, legalábbis állítólag. Aztán az egyikről kiderült hogy barátnőjével ment vacsorázni. Gondoltam oda nem társulok be :) (Illetve nem gondoltam, mert csak utólag szereztem erről tudomást.)
''ez a zh-időszak na'on betett neked'' -- áh, semmi extra. Minden időszak ''betesz''... :) Igazából nem értem miért írok ilyenkor is :)-kat, amikor arról beszélek hogy ilyen meg olyan rossz dolog történt velem. Bár belegondolva... ha nem írnék ilyeneket, akkor úgy tűnne hogy állandóan csak sajnálkozom. Jó, tényleg azt teszem, ti vagytok lelki támaszom a világ ellenében folytatott harcomban :) De így leglább elfedem egy kicsit a valóságot azzal hogy csak röhögök az egészen.
Barátnő sztori: nem ugrik be mire gondolsz... barátnő ügyben mostanság nem (sem) történt semmi. Vagy arra írtad, hogy 1-jén mi volt Mariann (csak azért hivatkozom rá név szerint, mert úgyis tudhatjátok már a nevét abból hogy mikor volt névnapja) válasza boldog névnapot SMS-emre?
''kicsit fel kéne rázódni'' -- valami konkrét ötlet? :)
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Proxmox VE
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One mobilszolgáltatások
- Revolut
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Videókártya felvásárlás
- Eladó iPad 2025 (A16) Wi-fi ezüst 128GB
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Patriot Viper Steel 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz PVS416G360C7K
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest