Hirdetés
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Sajnos a haverok tanultak, legalábbis állítólag. Aztán az egyikről kiderült hogy barátnőjével ment vacsorázni. Gondoltam oda nem társulok be :) (Illetve nem gondoltam, mert csak utólag szereztem erről tudomást.)
''ez a zh-időszak na'on betett neked'' -- áh, semmi extra. Minden időszak ''betesz''... :) Igazából nem értem miért írok ilyenkor is :)-kat, amikor arról beszélek hogy ilyen meg olyan rossz dolog történt velem. Bár belegondolva... ha nem írnék ilyeneket, akkor úgy tűnne hogy állandóan csak sajnálkozom. Jó, tényleg azt teszem, ti vagytok lelki támaszom a világ ellenében folytatott harcomban :) De így leglább elfedem egy kicsit a valóságot azzal hogy csak röhögök az egészen.
Barátnő sztori: nem ugrik be mire gondolsz... barátnő ügyben mostanság nem (sem) történt semmi. Vagy arra írtad, hogy 1-jén mi volt Mariann (csak azért hivatkozom rá név szerint, mert úgyis tudhatjátok már a nevét abból hogy mikor volt névnapja) válasza boldog névnapot SMS-emre?
''kicsit fel kéne rázódni'' -- valami konkrét ötlet? :)
Aktív témák
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest