Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Android tovabb fog jonni ra (7 evig), nem fogod addig hasznalni szerintem. En az alapjan vettem, hogy dxomark eggyel tobb pont volt, arban meg fele (pixel 7 pro vs iphone 14 pro max). Most a pont forditva van, az ar nem, a ketto kozott most is a pixelt vennem. A tobbi android dxomarkban joval lentebb van (kiveve a playstore nelkuliek), a jatekok nem erdekeltek annyira. Altalanos celra az erosebb hw-ek annyira nem sokkal erosebbek, es egyik se lesz keves, ettol nem felnek.
-
Nekem éppen van kettő is, ha akarod, szívesen megmutatom. (Pixel 8 és 7a)
@Emvy: nekem még egyik pixelem sem volt érezhetően bugos. Mondjuk nem is egyből veszem meg őket, hanem picit később, lehet, addigra kijavítják.
@Concret_HP: nekem általában senki nem tudja, hogy milyen telefonom van. Amikor a fotóimat megosztom velük, akkor szoktak elcsodálkozni

@Mikrobi: én 2015 óta párhuzamosan használom az androidot és az ios-t, és amúgy egyre jobban hasonlítanak egymásra. Vicces látni, hogy, folyamatosan egymástól lopnak

szerintem kb. az egyetlen lényegi különbség már a file-rendszer kezelése, illetve a beállítások logikája
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Óra topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- VR topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Steam topic
- Linux haladóknak
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest