- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hold
őstag
válasz
bitpork
üzenetére
Mikor beküldtek kórházba 10+ vizsgálat tartott 2 hétig, közben Nővér hiány miatt már az élelmiszert és a gyógyszer adagokat is én adagoltam a betegeknek, meg a kardiológia mellett mi volt ? Persze hogy a Pszichiátria.. sok beteg tévedt át "hozzánk" úgy kellett vissza kísérnem őket.. Ennyi erővel dolgozhattam volna is ott
Ja és ez Pesten volt, egyik legnagyobb kórházban.. 10 Éve nagymamám bekerült kórházba hasműtéttel.. Műtőből kitolva berakták a közösbe 16 ember közé.. Minden reggel azt mesélte, éppen éjjel hány ember halt meg körülötte.. Sajnos szomorú és egyben vicces a Magyar egészségügy..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ja és ez Pesten volt, egyik legnagyobb kórházban.. 10 Éve nagymamám bekerült kórházba hasműtéttel.. Műtőből kitolva berakták a közösbe 16 ember közé.. Minden reggel azt mesélte, éppen éjjel hány ember halt meg körülötte.. Sajnos szomorú és egyben vicces a Magyar egészségügy..