- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hold
őstag
válasz
bitpork
üzenetére
Mikor beküldtek kórházba 10+ vizsgálat tartott 2 hétig, közben Nővér hiány miatt már az élelmiszert és a gyógyszer adagokat is én adagoltam a betegeknek, meg a kardiológia mellett mi volt ? Persze hogy a Pszichiátria.. sok beteg tévedt át "hozzánk" úgy kellett vissza kísérnem őket.. Ennyi erővel dolgozhattam volna is ott
Ja és ez Pesten volt, egyik legnagyobb kórházban.. 10 Éve nagymamám bekerült kórházba hasműtéttel.. Műtőből kitolva berakták a közösbe 16 ember közé.. Minden reggel azt mesélte, éppen éjjel hány ember halt meg körülötte.. Sajnos szomorú és egyben vicces a Magyar egészségügy..
Új hozzászólás Aktív témák
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja és ez Pesten volt, egyik legnagyobb kórházban.. 10 Éve nagymamám bekerült kórházba hasműtéttel.. Műtőből kitolva berakták a közösbe 16 ember közé.. Minden reggel azt mesélte, éppen éjjel hány ember halt meg körülötte.. Sajnos szomorú és egyben vicces a Magyar egészségügy..