Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
Vérboci
üzenetére
Én meg vagyok keresztelve, a párom és a gyerekek nincsenek. A nagyobbik gimis már, a kicsi most választott középiskolát. Amikor a szülőket elhívták pályaválasztási tanácsadásra, ment a szürkeállomány masszírozása, hogy válasszuk a helyi katolikus gimnázium szakmát is adó képzéseit. Nem gáz, ha nem keresztelték meg.
Csak felvételi beszélgetésen belekérdeznek, hogy mennyire nyitott a keresztény vallás irányába. — Őt nem zavarja, hogy kinek mi a vallása, gyakorolja bátran, de őt hagyják ki. Ez meg ott nem fér bele, mert elvárás volna, hogy járjanak istentiszteletre.
Részünkről ennyi, köszi a részvételt — Balu ment inkább egy nyelvi előkészítős technikumba.
Lesz érettségije, szakmája és nagyon jó úton van arrafelé, hogy angolból középfokú nyelvvizsgája.
Engem zavart, hogy még el sem kezdődött az életem, de anno mikor hittan órára kellett járnunk hétvégén, akkor azzal kezdődött a hitoktatás, hogy mi mind bűnösök vagyunk. — Oh wait?! Máris?!
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Én is ezen röhögtem. 62% vallásos, de ennek a fele hisz a mennyben, meg a pokolban. Ja, és 11% jár templomba. Már saját bevallás szerint.
- Jársz rendszeresen templomba?
- Persze.
- És mikor voltál utoljára?
- Hát, a kuzin esküvőjén.
- És az mikor volt?
- Úgy négy éve? Öt? ... Ja, nem amikor született a gyereke, annak volt a keresztelője. Én vagyok a keresztapja!p
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anime filmek és sorozatok
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi