- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Thrawn
üzenetére
Sounds good, doesn't work. Szintén SSD csere, 2,5 sata to nvme m2. Egy laza napot én is elszarakodtam vele, aztán hagytam az egészet a csudába, felment egy tiszta win11, kb fél óra volt az egész, beállításokkal talán egy. Ja, meg előtte még fél óra, hogy letöltsem az MS-től direktben, és kiírjam egy pendrive-ra. A fájlok, beállítások, kedvencek, bookmarkok, előzmények, de még a mentett passwordök nagy része meg eleve ott volt az office 365 előfizu miatt a onedrive-ban. Mondjuk ez utóbbin már csak kínomban röhögtem, jobb bele sem gondolni, hogy kb a teljes személyiségünket, meg életünk minden 'titkát' megosztjuk egy (?) nagyvállalattal.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest