Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
A 14 és 17 éves kamaszok sem kellett volna elkapják, nemhogy én. Máté volt múlt kedden Békéscsabán, a nagyszülőknél. Két nap után, csütörtökön este jött vissza, akkor már fájt a feje.
Láz, szombat reggelre extrém "pattanások" jelentek meg a fején, a kezén csak pár kiütés, a mellkasán kettő, vagy három.
Balázs hasonlóan műveli a témát, csak ő most csütörtökön este startolt pöttyileg. Én pénteken reggel. A két kézfejem tele van, az arcomon nagyítóval található pár nagyon pici.
Tényleg lekapott a húsz körmömről a dolog, még a hangom is elment szerda reggelre — az előző éjszaka folyamatosan lázam volt. Aztán bekéretőztem pár éjjelre a "kicsi" mellé — neki is dupla ágya van, hogy legalább Katinak ne adjuk már át, azóta sincs semmi tünet nála. Amikor Mátén kitört, azóta két naponta ágynemű csere, külön törölközőbe törli mindenki a kezét kézmosás után. De ez sem segített.
Találtam egy cikket, hogy odalent Székkutason mutatták ki, onnan egy köpés Orosháza, onnan egy másik Békéscsaba, naponta ingáznak a dolgozók. — Ennek a nyavalyának az elején van egy lázas szakasz. Akiknek gyenge lefolyású, azok pár napon belül mennek a dolgukra, minden látható tünet nélkül és terjeszthetik, de nem tudnak róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest