- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
-
parandroid
félisten
Nem mondod, hogy ez létező probléma így 2022 végén? És ezt a szart emberek még veszik? Na jó, erre ne válaszolj, tudom a választ.
Amúgy ez is volt az egyik tippem, hogy mivel eleg sok ütött-vert, pókhálós kijelzőjű bontószökevényt látni ilyen alkalmazásban, nekem is megfordult már a fejemben, hogy a hangszórója is lehet rossz, de tekintve, hogy én Xpodhoz hasonlóan vagy javíttatnám, vagy kidobnám, nemigen tudtam azonosulni a dologgal.
Tobey: Ezzel megint nem tudok mit kezdeni. Túl sok iphone tulajt ismerek, és egyiknél sem volt szempont soha az ilyesmi. Persze másik ország, más anyagi lehetőségek, és (szeretném azt hinni) más kultúra. Ugyanúgy, ahogy egy bmw-kulccsal sem fogsz itt felvágni.
p
-
Értem. Van headset (tudom buzis), meg szerviz. Ha nekem lenne ilyen problémám, valamelyiket a kettő közül biztos alkalmaznám. Vagy csak szimplán a falhoz csapnám és vennék normális eszközt, nem kínai szarokat. (Saját maghatározás szerint kínai szar: Xaomi, Honor, Huawei, Oppo, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD FX
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nyomtató topik
- Audacity - hangszerkesztés
- Horgász topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest