Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
-
parandroid
félisten
Nem mondod, hogy ez létező probléma így 2022 végén? És ezt a szart emberek még veszik? Na jó, erre ne válaszolj, tudom a választ.
Amúgy ez is volt az egyik tippem, hogy mivel eleg sok ütött-vert, pókhálós kijelzőjű bontószökevényt látni ilyen alkalmazásban, nekem is megfordult már a fejemben, hogy a hangszórója is lehet rossz, de tekintve, hogy én Xpodhoz hasonlóan vagy javíttatnám, vagy kidobnám, nemigen tudtam azonosulni a dologgal.
Tobey: Ezzel megint nem tudok mit kezdeni. Túl sok iphone tulajt ismerek, és egyiknél sem volt szempont soha az ilyesmi. Persze másik ország, más anyagi lehetőségek, és (szeretném azt hinni) más kultúra. Ugyanúgy, ahogy egy bmw-kulccsal sem fogsz itt felvágni.
p
-
Értem. Van headset (tudom buzis), meg szerviz. Ha nekem lenne ilyen problémám, valamelyiket a kettő közül biztos alkalmaznám. Vagy csak szimplán a falhoz csapnám és vennék normális eszközt, nem kínai szarokat. (Saját maghatározás szerint kínai szar: Xaomi, Honor, Huawei, Oppo, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jófogás tapasztalatok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Assetto Corsa EVO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen autót vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- Lian Li Strimer Plus V2 szett kontrollerrel (24-pin + Dual 8-pin GPU) Garanciális, alig használt!
- Zotac Nvidia Gtx 680 2gb
- Gigabyte Radeon Hd 3870 512mb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest