Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys
üzenetére
Hja kb 15 darab ikeas butor varja az osszeszerelest. Biztos , hogy hamarabb gyogyul , mert egesz turhetoen nez mar ki, amikor eloszor meglattam , a capaharapasra hasonlitott.
Mosogep-szaritogep bekotes, butorok, szekrenyek. Kert rendezes, kis garazs epites, kiado lakas epites, picit megcsusztak a projektek. 7 ev prius utan, a 2.4 literes Kia optima egy brutalis autonak tunt, leadtam a v8-as Chevy-t 5 nap utan, eloszor azt hittem motorhibas lett az optima mikor visszaultem.
Onnan at a kis kerti traktorba, az de kegyetlen jo dolog. Ma jott meg a vontathato komoly gerebje, lesz hozza kicsi utanfuto. Beszarok, en nem hiszem el, hogy traktor tulaj lettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest