- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Mi megyünk . Csak egyelőre jöjjünk anyagilag rendbe . Még mindig Skócia és Németország közt vacillalunk . Cégen belül Skóciába tudnék menni . De engem Németország vonz most inkább . Azt is fogteldmbe kell venni, 3 gyerekkel hol , milyen kiadások vannak. Csak mert itt azért rengeteg .
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
A gyereknek azzal tennél a legjobbat, ha mielőbb dobbantanál. Egy tinédzser kevés dologért tud hálát kimutatni, de ezt mi már mind a kettőtől megkaptuk, hogy el nem tudják képzelni, milyen lett volna az életük, ha otthon maradunk. Pedig alapvetően voltak nehézségeik, kicsit későn léptünk mi is, de még pont jókor.
Hosszabb távon mindenképpen jobban jár azzal, ha minél több mindent lát, tapasztal, megél, és minél több dolgot kell önmagának elérnie. Nyilván támogatni fogom mindkét gyereket, meg lehetőségeimhez képest mindent megadok nekik, de pont azért, hogy minél előbb önállósulni tudjon, és egyáltalán ne legyen rám szüksége a boldoguláshoz. Nem fogok lakást, vagy házat hagyni rá, de megkap mindent ahhoz, hogy előteremtse magának, amire szüksége van.
Messzire mutat, de a társadalmunk legnagyobb bűne az egyre nagyobb vagyonok továbbörökítése, mind gazdaságilag, mind össztársadalmi értelemben. Tudom, hogy ez tiszta kommunistául hangzik, és amúgy nincs ötletem, hogy ez hogyan lenne megvalósítható világégés nélkül, amit viszont nem szeretnék, szóval ne rajtam kérjétek számon.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Gigabyte B550M DS3H
- Canon i-SENSYS MF416dw multifunkcionális lézernyomtató
- Fujitsu ESPRIMO Q556/2 USDT,I5-7400T,8GB DDR4,256GB SSD,DVD,WIFI,WIN11
- iPhone X silver 64Gb akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest