Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Ha ennyire jó külföldön/szar otthon, hogy nem települt át a teljes közép-/kelet-európai lakosság nyugatra?

Írom másképp: nem sok értelmét látom ennek az önsajnáltatásnak, s írom ezt úgy, hogy nem települtem át külföldre, nem az ottani borzasztó jólétből szólom le az otthon maradottakat, még mielőtt ez a vád érne.
-
válasz
Vérboci
üzenetére
Nekem egy ismerős elmagyarázta, hogy azért nincs nálunk magasabb bér, mert a magyar ember félrerak, nem költi el a pénzét amit megkeres, így hiány keletkezik, mert nem forog vissza adó, bevétel formájában az emberek bére...
Hát elsőre csak lestem, hogy mi van, de aztán rájöttem, hogy van benne valami.Ha emelkedne a bér, azzal többet is kellene ugyanannyival költeni, de nem fognak, nem költenek többet annyival, így a többlet bérkiadás bevétel formájában nem forog vissza, hiány lesz. Ördögi kör ez, de igaza van az ismerősnek, nem fogjuk elkölteni, mert hozzá vagyunk ahhoz szokva, hogy rakjunk félre, mert kitudja mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest