Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
Épp ezen röhögök:
[link]
Múltkor panaszkodtam az étolaj ára miatt. Akkor itt üzenném (hátha olvassák a kedves elvtársak), hogy én a sertésszüzet szeretem, nem a combot, és hogy a Szepsy furmint is k**vadrága!
Éljen a 2.7%-os tej és az étolaj jellegű folyadék. Remélem válaszul leveszik a boltok polcairól ezeket a termékeket. -
concret_hp
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
figy a múlt héten én is visszakérdeztem egy sima
aldisnémet diszkintos bevásárlásnál a kasszánál, hogy tuti mindent jól csippantottak-e le
szegény pénztároson látszott, hogy neki kellemetlen a szitu, pedig én tényleg csak el voltam bambulva, mondtam neki semmi gond, csak picit meglepett, de látszott rajta, hogy nem az első eset és átlagban valószínű nem is ez a reakció...és régen egy csomó mindenről tudtam, hogy mennyibe kerül, mert éveken át nem nagyon változott az ára és kb. ugyanabba a boltba jártam főleg, meg ugyanabból a 30-40 dolgot szoktam venni (nem mindig mindent, hanem mikor mit
), nem azért mert nagyon nézni kellett, hanem mert ha minden második héten / hetente pontosan ugyan onnan leveszed ugyan azt a valamit épp 199-ért vagy 869-ért, az azért egy idő után megmarad
de mostanában azt vettem észre, hogy fogalmam nincs mi a "standard" ára egy csomó mindennek
és nem a "boldog békeidőkre" gondolok a valahány forintos fagyival, hanem 3-4 évvel ezelőttre. -
válasz
Lortech
üzenetére
én kérek elnézést... nem vagyok már fiatal, eszembe se jut...
amúgy én most nem azért írom ezeket, mert sajnálom a családoktól, meg minden. Hanem azért problémázom, mert az ilyen, és az ehhez hasonló intézkedések miatt leszünk örökké egy kis banánköztársaság, egy putri európa alfelén... mert a bizalmat és a kiszámíthatóságot romboljuk, újra és újra, stabilan.... és az ilyen országok sosem emelkednek fel.
Illetve a másik, amit fel vélek fedezni ezek között az intézkedések között, hogy ez már tényleg az "utánam a vízözön" taktika. Mindent ad a kormány, de ezekből semmi nem fenntartható, és előbb-utóbb összedől a tákolmány....
vagy államcsőd lesz, vagy valakinek ezt el kell takarítania.ui. már várom a kék plakátokat, hogy a tudjukki kamatot emelne...!

Új hozzászólás Aktív témák
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 159.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

szegény pénztároson látszott, hogy neki kellemetlen a szitu, pedig én tényleg csak el voltam bambulva, mondtam neki semmi gond, csak picit meglepett, de látszott rajta, hogy nem az első eset és átlagban valószínű nem is ez a reakció...