- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
A témaindító hsz. volt indulatos, én csak véleményt írtam le. Amúgy tényleg keveset iszok, egy Staropramen már egy hónapja ott csücsül hűtőben, de hát folyamatosan éjszakázom.
#73148 BlacKSouL: Felháborodáshoz köze nincs. Így már hogy javítottad ezzel a hsz.-el, sokkal kiegyensúlyozottabb a mondanivaló. De részben egyetértek, nem mindenkinek jogos, viszont ezen kár rugózni. Ez is egy alulfizetett szféra, ahol most ezzel befogják a dolgozók száját. Még inkább az azt igénybe vevő publikum szemrehányását, hogy hát most kaptak nagy zsozsót, és akkor már helyettük az ablakot is zárni kell. Az hogy ez stratégia? Hát persze, hiszen ez egyrészt jól nézi ki hogy adott a nagyvezér, és emiatt biztos fog pár szavazót. De nem szeretném ide keverni a politikát.
-
Spet
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Szörnyű az, hogy nem tudod értelmezni mit írt, mert nem tördelte szét a szöveget, ahogy kellett volna, és háborogsz amikor nem kellene:
Ez így nagyon általános, "kismagyar" gondolkodás.
"azzal hogy hazazavartak a betegeket, es ket honapig a korhaz meg sztk meg orvos fele se ment senki, a borzalmas roham meg elmaradt, igazabol nem tobbszoros munka hanem konnyebbseg volt" - Ezt miből gondolod? Átlag dolgozót átirányították más osztályra, aki 8 órás volt, annak ment TP, de most meg mehet hőmérőzni a kórház bejáratához.
"De a penzt a hosies helytallasert kaptak...csak a szokasos betegek is ki lettek veve, meg a koronasok se ozonlottek el zombikent az orszagot, halistennek, akkor hogy kellett helytallni?" - Pénzt még senki nem látott, de már megy a vita. Másrészt mikor migráns helyzet volt, és a fegyveres testületek megkapták (ismerős is, aki katonaságnál logisztikus), akkor csönd volt.
"Mennyivel lett több munkaja minden eu dolgozonak marciustol majusig?" - Mostantól lesz lényegesen több, mert az előjegyzések megcsúsztak, lehet túlórázni, meg miegymás.
"...de igazabol tisztelettel kerem en is a fel milliot, mert hosiesen otthonmaradtam, minden eromet megfeszitve elkerultem a virust, es nem fertoztem meg senkit, vagyis borzalmasan sokat tettem a jarvany megfekezeseert. " - Teljesen jogos. Míg mások mentek mint a gép, és ők sem kapnak.
Más tegnap elolvastam a kiküldött kérdőívet. Még WC papírnak is sz@r, de olyan gyönyörű kérdéseket tesznek fel.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Valóban szégyen hogy ennyit számít bruttó 500k - de ez az országunk. Nem az 500k sok, hanem a többség annyira csóró hogy igen is számít!
Új hozzászólás Aktív témák
- Léghűtés topik
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi