Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
na most már bejelentették az óvodát is...
mi is szabizunk, de véges a készlet. meg hát jó volna tudni, hogy mégis meddig, de ezt senki nem tudja. mert két hét nem a világ, az csak 5 nap szabi fejenként. de ha tovább tart, akkor a lecsengés után aztán nem lesz nyaralás, meg karácsony... elég frusztráló ez a bizonytalanság.voltam ma megint boltban, mert bár tele a polc itthon, azért arra nem voltunk berendezkedve, hogy minden nap reggeli és ebéd is kell. szóval még venni kellett egy két dolgot.
metroba mentem, az van legközelebb. millió ember, visznek mindent. kb. olyan volt mint a karácsonyi roham duplája. kígyózó sorok, de áru azért volt, folyamatosan töltötték. húsból mondjuk a választék az egész csirkére meg a marhahúsra szűkült. más nincs.
tészta nagyon fogy, de még töltik. a zsugor liszt, cukor a sláger, csak nem értem miért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest