Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem tudom, arrafelé mi az alternatívája, én már az összes szedett-vedett kábelt kiszórtam, felénk az amazon basics cuccok az 'olcsón jót, és megbízhatót' projektek első számú jelöltjei. Ha kell, tudok segíteni a beszerzésben (ha jól tudom, csak bizonyos összeg felett szállít az amazon.de ingyen Mo-ra, de rá kel nézni). USB foglalatnak én szinte mindenhol asztali elosztókat használok, amiben van beépített usb-port is, van köztük aldiban vett, ebayről rendelt, no meg ikeás is, egyikkel sem volt sose gond, igaz, meg szoktam nézni vásárlás előtt, hogy portonként milyen áramerősséggel képesek tölteni. De ha már ikea, akkor náluk van vezeték nélküli töltő is. Nem olcsó, de miután a kisebbik lányka a második tabletjának is kezdte kinyírni a töltőcsatlakozóját (csak részben az ő hibája, eleve egy fos konstrukció), kapott egy ilyet a nexus 7-hez. Sőt, most karácsony előtt féláron szórták ki a szortimentből a varv lámpákat, annak a talpában is van ilyen (plusz egy usb port is), nálunk 60 helyett 30 eur volt, és még jól is néz ki. Meg kell nézni, hátha még van, és ott is akciós.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest