- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Én sem igazán érzem soha hogy problémát okozna. A lakásban lévő órák kétharmada már magától átáll, a maradékból kettőnél csak 1-1 kattintás, és talán ha 1 van amit tekergetni kell. Ezt vasárnap ébredés után 10 perccel már letudtam.
Szóval nem értem én sem melyik része a gond. Ha az ember 24 óráját meghatározza a pontos idő, akkor esetleg el tudom képzelni, de azért ez elég ritka. Vasárnap reggel felkelek, akkor amikor jól esik, teljesen mindegy hány óra van. De ez hacsak nincs valami konkrét program, lehet reggel 8, de volt már hogy 10-re aludtam ki magam. Az olyankor sose függ óraállítástól. Vasránap este meg legfekszem akkor, amikor az óra azt mutatja, hogy le kéne feküdnöm ahhoz, hogy másnap adott időre menjek munkába. Hétfőn reggel meg felkelek akkor amikor csörög az óra.
Ettől függetlenül én sem hiányolnám ha megszűnne, de messze nem okoz ekkora gondot mint ahogy látom a többségnek igen.Nekem olyanok okoznak inkább problémát, mint a fos időjárás miatti egész napos fejfájás és szédülés (a légnyomásváltozás kimagaslóan nagy volt) az emiatt kialakuló torokfájás és köhögés, haláleset a családban, más családi problémák, munkahelyi nehézségek, stb.
Óraállítás...szeretném ha ez lenne a legnagyobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- ASUS ROG G70S retro gamer laptop 17 dual GPU SLI ritka különlegesség
- Asus ROG Strix G731GT - 17.3"FHD IPS 120Hz - i7-9750H - 8GB - 512GB SSD - 1TB HDD - GTX 1650 - Win11
- Vízhűtéses gép eladó!
- Kingston HyperX FURY RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest