Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
én egyébként sokat gondolkodtam ezeken a megbízhatósági dolgokon. amúgy pont egy aeg-m van 4.5 éve
elöl töltős, A+++ és 1200as max centri (úgy néztem már mind legalább 1400at tud).szerintem nagyon sok múlik azon, hogy mennyire van limiten használva. és nem arra gondolok, hogy hetente 2x mosol vagy 8x, hanem hogy rá van írva, hogy max 7kg ruha vagy nemtom, na ezt nem szoktam nézni, de ha mondjuk törülköző kerül be, akkor abból nyilván kevesebbet rakok be, mint más ruhából, mert ugye sokkal jobban megszívja magát vízzel. a másik, hogy állítható a centrifuga (enyémen talán 400 a minimum, de 600 tuti van) és ezt én szoktam is használni. nyáron minimumra (úgyis megszárad a melegben) télen meg mondjuk 800ra. namost ezek a dolgok meg akkor amortizálódnak igazán, amikor túlterhelést kapnak (lásd törülközővel telibe megpakolt).
namost ha viszont azon gondolkodsz, hogy aeg legyen-e vagy nem, akkor rábeszélnélek, mert ki tudod terjeszteni a garit 4-5 évre, vagy általában annyival is adják. ami ennél sokkal fontosabb, az a protex, amit a mielétől loptak állítólag, a lényeg, hogy a dob kiképzése olyan, hogy sokkal kevésbé koptatja a ruhákat és ez viszont tényleg látható
és ha kiszámolod, hogy 5 év alatt beszarik (worst case ugye, mert 5 év garival meg tudod venni), de a teljes ruhatárad élettartamát jelentősen megnöveli, hidd el az jön ki, hogy megéri a +50-60K egy alap mosógéphez képest. -
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Eloltoltos. Es de, az egyoldalas tamasztas szarabb. Mindegy, egyik se megy 10-20 eveket. De a mosogep nem zavar. 5 evente nem tema ujat venni. Ezek ennyit tudnak. A kazan miatt vagyok szarul. Az sok penz es meg tobb macera, raadasul ami tegnap meg jo melonak tunt azt lehet hogy hetfon felmondom. Osszejottek kicsit a dolgok mara. Meg tartom magam de a kislanyom mar kerdezgeti hogy sirtam-e, pedig meg nem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Suzuki topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
elöl töltős, A+++ és 1200as max centri (úgy néztem már mind legalább 1400at tud).
és ha kiszámolod, hogy 5 év alatt beszarik (worst case ugye, mert 5 év garival meg tudod venni), de a teljes ruhatárad élettartamát jelentősen megnöveli, hidd el az jön ki, hogy megéri a +50-60K egy alap mosógéphez képest.