Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
megkovetem magam, nekem is PRK volt, nem Lasik.
tehat kapartak, fajt 3 napig mint a pokol, utana par nap es szepen lassan minden ok, fajdalom nelkul.
nekem mindent kijavitottak, bar cilinder nem sok volt, ellenben a -6.0 kijott 0-ra es azota is 110%on all. (utolso check mutet utan 1 evvel 120%ot adott.)
lenox: jo eg, ez azert tenyleg eleg csunyan hangzik, emlekszem arra amit akkor ateltem, s tenyleg ellensegemnek sem kivannam... tobbszor atelni ugyanezt nalam mar komoly gondokat okozna, eleg erzekeny alapbol is a szemem. remeljuk tartos marad a taltosgyogyulas, s soha tobbe nem kell atelned a hamosodas es tuvel piszkalas 'elmenyet'

-
lenox
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Na nekem egy par eve kb. 3-4 hetente lejott magatol a felso reteg, es minden alkalommal ateltem ezt a kellemes 4-5 napot, ugyhogy eleg jo rutinra sikerult szert tennem, hogy hogy kell elviselni, eltartott par evig a dolog. Voltam tobbfele helyen, nem nagyon valtozott semmi, de pl. volt, amikor a doktorno tuvel vegigsatirozta, hogy az uj ham jol megtapadjon, de nem tapadt meg (a tuvel satirozas egy kulonleges elmeny, inyenceknek ajanlom). Aztan egy rokon unszolasara elmentem Kovacs Magyar Andras taltoshoz, ahol kezratetellel (na jo, foletetellel) meggyogyitottak. Es tenyleg elmult egybol, azota se ertem, ha mas mondana nem hinnem el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest