Hirdetés
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Kagylót találtam a katalán tengerparton
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
Barátom csináltatott egy-két éve. Engem is meglepett, hogy egyszercsak mondta, hogy kész is. Van valami új technológia, amivel jelentősen lecsökken a regeneráció, és jóval kevésbé fájdalmas, érzékeny utána a szem. Ha jól rémlik, 2-3 nap alatt túl is volt az egészen, szemben a hagyományos módszerrel, ahol ez egy hétig is eltart, és az első pár nap pokoli. Mondjuk jóval drágább is volt, emlékezetem szerint közel félmilliót otthagyott érte. Meg nem esküdnék rá, de mintha Győrben csináltatta volna. Kukacnak van még amúgy lézerszeme, majd beszámol, bár az is a régivágású (sic) technológiás még..
p
-
concret_hp
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
van ezekből csomó féle, de a 250$ az gyanúsan olcsónak tűnik, itthon olyan 100K / szem a legolcsóbb. én is gondolkodom rajta és hiába tudom, hogy iszonyú magas ipari standard van az ilyenekre félek tőle
szóval lehet az lesz, rászánom magam és a rosszabbikat megcsináltatom, aztán ha jó 1-2 év múlva a másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Apple MacBook
- Bundle topik
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Klaus Duran: RCS
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Iphone 13 128GB Rózsaszin, Független, 100% új akku, garanciával, üzlet
- I7 9700k + msi Rtx 2080 komplett gép eladó
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintői5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval lehet az lesz, rászánom magam és a rosszabbikat megcsináltatom, aztán ha jó 1-2 év múlva a másikat.