Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
Barátom csináltatott egy-két éve. Engem is meglepett, hogy egyszercsak mondta, hogy kész is. Van valami új technológia, amivel jelentősen lecsökken a regeneráció, és jóval kevésbé fájdalmas, érzékeny utána a szem. Ha jól rémlik, 2-3 nap alatt túl is volt az egészen, szemben a hagyományos módszerrel, ahol ez egy hétig is eltart, és az első pár nap pokoli. Mondjuk jóval drágább is volt, emlékezetem szerint közel félmilliót otthagyott érte. Meg nem esküdnék rá, de mintha Győrben csináltatta volna. Kukacnak van még amúgy lézerszeme, majd beszámol, bár az is a régivágású (sic) technológiás még..
p
-
concret_hp
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
van ezekből csomó féle, de a 250$ az gyanúsan olcsónak tűnik, itthon olyan 100K / szem a legolcsóbb. én is gondolkodom rajta és hiába tudom, hogy iszonyú magas ipari standard van az ilyenekre félek tőle
szóval lehet az lesz, rászánom magam és a rosszabbikat megcsináltatom, aztán ha jó 1-2 év múlva a másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Parfüm topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval lehet az lesz, rászánom magam és a rosszabbikat megcsináltatom, aztán ha jó 1-2 év múlva a másikat.