Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Lehet, hogy nem optimális, de a miénk is így működik. Én is elemeztem már fejben a dolgot, jobbat én sem tudnék kitalálni. Itt annyival bonyolultabb, hogy 14 szint (0-val együtt), illetve 2 lift van, az egyik 5, a másik 8 személyes. Ahogy néztem, ha mindkettő idle, és ugyanitt állnak, akkor a nagyobbik mozdul a hívásra (energiatakarékosság szempotjából nyilván nem szerencsés, de valahol logikus).
Abból a szempontból geci kérdés amúgy, hogy ha még sosem laktál magasházban, hátrányban vagy az olyanokkal, mint mi, akik napi szinten használják, és agyaltak rajta már korábban. De ki mondta, hogy az élet igazságos?
tildy: Ez szerintem olyan, mint a lámpaláz. Van, aki jobban kezeli, van, aki kevésbé. Valószínűleg pont szt akarják látni, te melyik oldalra tartozil inkább. A jó hír az, hogy a képesség fejleszthető, ahogy a lámpaláz is alábbhagy, minél többet szerepelsz. Én amúgy a sorold fel a jó/rossz tulajdonságaidat kérdéstől blokkolok, egyszerűen nem jutnak eszembe ilyenkor melléknevek. Betanultam pedig már egy rakással, de éles gelyzetben legfeljebb arról tudnék egy roppant szarkasztikus monológot előadni, hogy mi a véleményem a kérdésről. Hm, egyszer lehet, meg is teszem.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- BorosPoH!ár
- Facebook és Messenger
- Amazon Fire TV stick/box
- Cyberpunk 2077
- EAFC 26
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 2
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi