- Íme, a Samsung One UI 9.0
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Pontosan, ok itt vannak, es tamogatnak, de az onertekelesi problemaim, " nem vagyok eleg jo" gondolatokat nem fogjak megoldani. Gyerekkorom ota gondom van, hogy elismerjenek, hogy en sajat magamnak is elismerjem, hogy vagyok eleg jo.
Na,mint a vissza a jovobe c-filmben, a "nyuszi vagy?" kerdes, na kb ez jatszodik le bennem, olyan modon, hogy folyamatosan attol tartok, masok hulyenek tartanak, de legalabbis nem eleg jonak.
Azt mar megszoktam, hogy noiessegben sosem fogok versenyezni mas csajokkal, de akkor legalabb az agyam legyen a helyen. Nem ugy tunik.
Nem mindenki tudja bevenni azt a bizonyos tablettat, az agyam meg hajlamos tulporgetni a dolgokat. Ugyhogy amit tudok csinalni, hogy meg erosebben tolom a acsakazertist megmutatom-t. ( ma react meetup, ha mar)Nem tudom mikor voltal ennyire melyen, talan mikor exszel anno szetmentem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- UTOLSÓ! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest