Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Evek ota nem nezunk TV-t, egyszeruen nezhetetlen.
Nem konkretan csak a musorokrol beszelek, hanem a 15 percenkenti X perces reklam blokkokkrol. A legjobb, hogy a musor vege elott, jon az utolso reklam blokk, aztan, bevagnak a musorbol 30 masodpercet aztan meg 1-2 perc reklamot, hogy biztos megnezd...
Egy TV van a lakasba, azon is csak Netflix megy, vagy a TV csomagba eipitett video tar, ahol reklam nekult meg lehet nezni az adott musort.Mellekesen megjegyezve az uj itteni torvenyt amit attoltak, hogy az ISP eladhatja az osszses adatot rolad nevvel cimmel osszekotve aki fizet erte.
-
parandroid
félisten
Másfél éve laktunk már a lakásban, amikor rájöttem, hogy kénytelen leszek venni egy antennakábelt, hogy a fali aljzatból behozzam a ház tetején lévő tányér jelét, és nézhessük a foci eb-t. Amióta annak vége lett, azóta sem használtuk a tévét tévénézésre Netflix megy rajta, az XBox, meg a háziszerverről az innen-onnan beszerzett médiatartalom (főleg sorozatok), bár ebből nagyságrendileg kevesebb, amióta netflix van.
Szóval a nincs is tévém, és azon is csak a spektrumot nézem kitétel valahogy így néz ki szerintem. És ezzel a mi generációnkban szerintem nagyon nem vagyok egyedül.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest