- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olloczky
senior tag
válasz
Pttypang
üzenetére
Randomra beleolvastam a topicba és ezt pont megláttam. Miskolci vagyok, rendszergazda végzettséggel, jelenleg ált.iskolában vagyok rendszergazda. Szeptemberben jelentkeztem egy kazincbarcikai céghez, ahova hálózati szakembert kerestek. Ciscoból már van papírom meg ez a téma érdekel leginkább, jelentkeztem. 160at írtam nettóban.
Az intrejún kb teljesen hülyének állítottak be, mert olyanokat kérdeztem amiket pont nem tudtam és, amikről tudtam, hogy kb 2 hét beletanulni. Érteni kellett szervizeléshez (hp vagy dell hivatalos szerviz volt ez a cég, amiről az álláshirdetésben szó sem volt), szerverhez teljes körűen, aztán a hálózat része tervezéstől kivitelezésen át a karbantartásig. Asszem napi 8-9 óra munka, de ha úgy van meló akkor tovább bent kell maradni, vagy hétvégén bemenni. 110et adtak volna. Az egyik ott dolgozó fiatal srác is bent volt az interjún, és mikor megtudta, hogy 160at kértem, kinevetett, hogy még ő sem kap ennyit.
És itt kapcsolódik a mondandóm a kommenthez amire reagáltam. Aki hülye.. Meg szintén ez a srác mondta, hogy amikor éppen vmi laptopot szedtem szét, hogy ennek készségszinten menni kell (ez volt a kulcsszavuk..) mert ő nem fog felettem állni és magyarázni hogy mit hogy kell. Na mondom akkor jólvan köszönöm. Ilyen munkahelyi környezetbe menjen az akinek két anyja van és egy utcában laknak

Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Assassin X 120 V2
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)