- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz
bitpork
üzenetére
Hasonloan vagyok en is, szamomra a PC az kell. Legalabbis most igy gondolom. Bar van notim, sajat is ceges is, meg telefon. Tabletem nincs es soha nem is volt. Neha gondolkozom, hogy paromnak vagy nekem lehet, hogy estenkent tartalomfogyasztasra jo lehet, de nincs ra ingerenciam, hogy vegyek. A notit is csak akkor veszem elo, ha az asztalihoz nem ferek oda es nagyon kell valami.
A gyereknek is van sajat PC, bar o inkabb konzolon jatszik, PC-n csak tartalomfogyaszt.
NAS-ra viszont lenne igenyem, illetve szivesen kozponotsitanam a csalad dolgait, valamint neha elgondolkozom, hogy a tv-n kene nezni filmeket, Netflixet, a PC helyett, de aztan rajovok, hogy most inkabb nem forditok energiat, se penzt, mert annyit nem erne most szamomra.
Ha uj helyre koltoznek, mondjuk csaladi hazba, akkor komolyabban atgondolnam, hogy mit hogyan es ugy lenne egyaltalan berendezve, butorozva is, hogy kenyelem mindenek felett.
En a noti eseteben a nagy kijelzot hianyolnam (22"+). Tudom azt is ra lehet kotni, de akkor is ott kell lennie az asztalon a monitornak, akkor meg mar olymindegy, hogy van-e elotte eger/bill illetve az asztal alatt egy PC.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android szakmai topik
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sweet.tv - internetes TV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest