- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Van két Lenovo Thinkpad optikai egerem (egyik zsinóros, másik BT), egy régi, fekete, görgő helyett valami kék világító izével scrollozni tudó IBM optikai egér, meg egy olcsó wireless Genius.
Billentyűzetből meg van egy ujjlenyomatolvasós Lenovo Preferred Keyboard, egy Logitech Cordless MediaBoard (ez BT-s, touchpados, asszem, eredetileg PS3-hoz hozták ki, de a Windows csont nélkül kezeli), meg valami nagyon fapados és elpusztíthatatlan USB-s Logitech is.
Ezek közül a Thinkpad egerek meg a Lenovo billentyűzet a legjobbak, nagyon kellemes a tapintásuk, kb. ugyanolyan bevonatot kaptak, mint a Thinkpad-ek fedlapjai.
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
nekem még ps2 portos ibm bill-em van

a legtöbbet én is egy sima 2 gombos alap geniussal kattintottam, a végén már a tenyeremnél is átvilágított, mert lekopott róla a festék
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest