Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Itt eléggé előrehaladott állapotban jár a téma, jövőre valószínűleg törvénybe foglalják, hogy minden 250 fő felett foglalkoztató cégnek nyilvánosságra kell hozni a bérezési adatokat ezzel elősegítve a nemek közti különbség csökkentését (felszólítás, büntetés, meghurcolás). De tulajdonképpen mostanra bizonyos szektor bizonyos cégeit "beleterrorizálták" az önkéntességbe (meglepő módon ezek mind a legjobban fizető területekről kerültek ki), így többet között az én munkahelyem is "felvállalta", hogy már a törvény hatályba lépése előtt megteszik a korrekciókat.
Viszonylag egyszerűen megoldottam a kérdést. Igaz beletelt pár napba, de létrehoztam pár új pozíciót, kissé különböző munkaköri leírásokat hozzájuk, így meg tudom oldani, hogy ne kapjon ugyanannyit a 3 éve itt dolgozó nő, mint a 6 éve, az asztalra kétszer annyit letevő férfi, csak azért mert nő és mert ugyanabban a pozícióban dolgoznak. Sajnos vannak feladatkörök ahol ez nem megoldható, de majd meglátjuk mennyire lesz szigorú az átvilágítás, vannak ötleteim ennek az idiótaságnak az ellensúlyozására..
-
A trükk az, hogy Norvégiában a nők és a férfiak átlagkeresete majdnem ugyanannyi, nálunk meg jó messze van egymástól. Lehet, hogy nálunk butabbak a nők.
Engem nem zavar, amit Ákos mondott, bar nem értek egyet vele. A Telekom döntését nem biztos, hogy jogosnak (jogi értelemben) tartom. A kormány lépését viszont megdöbbentőnek értékelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 825GB + Sony PlayStation Portal Midnight Black
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- ÚJ ASUS TUF Gaming M4 WL Bolti ár:16k INGYEN FOXPOST
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest