Hirdetés
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MWC 2026: Megérkezett a Nubia Air Pro változata
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Pttypang
üzenetére
"...azt mondod, megeri?"
Azt az 1,38 EUR-t, amennyiért adják, nem, főleg, hogy akciósan időnként 1 EUR-ért lehet venni félliteres Monstert, és azért az más kategória. Noname cuccok egyébként itt 0,5 EUR körül mennek, néha már 30 centért is, ami alá a nagyobb élelmiszerláncok energiaitalokkal Mo-n sem szoktak menni (99 HUF). De egy próbára jó volt, már csak a vicces doboz miatt is.
Bleki: Itt is hideg van, de most jöttem edzésről, az öltözőben még fáztam, aztán valahol a bemelegítés ötödik perce körül elmúlt.
Mondjuk ma pont szabadnapos vagyok, de szerintem melóban sem lesz semmi ilyesmi gond. A reggeli indulásnál meg a luxusextrának számító ülésfűtés kb 15 mp alatt melegíti be a seggemet, onnét meg nem szokott gond lenni. A nap meg süt hétágra, szóval hiába szellőztettem át reggel teljesen a lakást az összes ablak sarkig tárásával, fűtésre azóta sem volt (sincs) szükség. Szerintem estig nem is lesz, bár tegnap este sem fűtöttünk be.p
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Thinkpad P16s Gen1 16" FHD+ IPS i5-1240P T550 24GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 140W (8 GB) Garancia
- Lenovo Thinkpad X390 (i5 8th, 8 GB , 250 GB SSD) AkciÓÓ
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk ma pont szabadnapos vagyok, de szerintem melóban sem lesz semmi ilyesmi gond. A reggeli indulásnál meg a luxusextrának számító ülésfűtés kb 15 mp alatt melegíti be a seggemet, onnét meg nem szokott gond lenni. A nap meg süt hétágra, szóval hiába szellőztettem át reggel teljesen a lakást az összes ablak sarkig tárásával, fűtésre azóta sem volt (sincs) szükség. Szerintem estig nem is lesz, bár tegnap este sem fűtöttünk be.