Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Pttypang
üzenetére
"...azt mondod, megeri?"
Azt az 1,38 EUR-t, amennyiért adják, nem, főleg, hogy akciósan időnként 1 EUR-ért lehet venni félliteres Monstert, és azért az más kategória. Noname cuccok egyébként itt 0,5 EUR körül mennek, néha már 30 centért is, ami alá a nagyobb élelmiszerláncok energiaitalokkal Mo-n sem szoktak menni (99 HUF). De egy próbára jó volt, már csak a vicces doboz miatt is.
Bleki: Itt is hideg van, de most jöttem edzésről, az öltözőben még fáztam, aztán valahol a bemelegítés ötödik perce körül elmúlt.
Mondjuk ma pont szabadnapos vagyok, de szerintem melóban sem lesz semmi ilyesmi gond. A reggeli indulásnál meg a luxusextrának számító ülésfűtés kb 15 mp alatt melegíti be a seggemet, onnét meg nem szokott gond lenni. A nap meg süt hétágra, szóval hiába szellőztettem át reggel teljesen a lakást az összes ablak sarkig tárásával, fűtésre azóta sem volt (sincs) szükség. Szerintem estig nem is lesz, bár tegnap este sem fűtöttünk be.p
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kutya topik
- Autós topik
- DOOM - The Dark Ages
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Sorozatok
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mondjuk ma pont szabadnapos vagyok, de szerintem melóban sem lesz semmi ilyesmi gond. A reggeli indulásnál meg a luxusextrának számító ülésfűtés kb 15 mp alatt melegíti be a seggemet, onnét meg nem szokott gond lenni. A nap meg süt hétágra, szóval hiába szellőztettem át reggel teljesen a lakást az összes ablak sarkig tárásával, fűtésre azóta sem volt (sincs) szükség. Szerintem estig nem is lesz, bár tegnap este sem fűtöttünk be.