Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Az ellen nem véd...
...amikor elkezdenek tombolni a hormonok, jönnek az állandó hangulatváltozások, a 'mindenki ellenem van', a 'depressziós leszek, mert nem kapom meg azonnal, amit akarok', a 'csak azért találtad ki, hogy pakoljak össze, hogy baszogass', és az alapfeltevés, hogy egy serdülő mindig mindenkinél okosabb, és mindent jobban tud. Ja, a kisebb tesók meg a világ legutálatosabb pondrói egy tinédzser számára.
Aztán néha elmúlik, és tök normális, sőt: magától vesz részt a házimunkában, leül tanulni (mondjuk ezzel szerencsére amúgy sincs gond), néha meg összeállnak a csillagok, vagy bizonyos irányból fúj a szél, vagy valami a légnyomással lehet, mittudomén, és egy pillanat alatt vált át fúriába. van hogy két napra, van hogy tíz perc múlva már teljesen normlis megint, mintha mi sem történt volna.
Na mindegy, ezen is túl leszünk... Nekem mindenesetre fura, biztos velem van a gond, de nekem semmi ilyesmi fázisom nem volt sose (igen, megkérdeztem anyukámat).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest