Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandus
üzenetére
Bazzeg Bandus, megint Ti toljátok itt a szomszédban?

Reggel 9-kor kezdődött, az még valami gyerekműsor volt, mert nem is volt annyira hangos,
de most fél órája kezdte valami új zenekar a beállást, és remeg az ablak megint, pedig az én lakásom 500 méterrel odébb van, és az ellenkező irányba néz... Milyen lehet ez azoknál, akiknek ott van és oda néz a lakása?Minden évben felmerül a kérdés, hogy mi a búbánatért nem költöztem még el?

-
válasz
bandus
üzenetére
ó bazzeg.
Ma itthon vagyok, hogy nyugodtan tudjak dolgozni, és egyszer csak elkezd mozogni az ablak...
Akkor ez lesz az...Szóval már megy a daj-daj, gondolom beállítják a hangtechnikát... Nem semmi basszus van. A faszér' nem mentek máshova, vaze. Vagy legalább fociznátok, ahogy azt egy focipályán illik. Fellépők, mi?
Az a baj, hogy a b. nejem tanfolyamon lesez egész hétvégén. Így én meg hova meneküljek?

-
Új hozzászólás Aktív témák
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest