Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Hogy a viharba ne, a motkány meg a pöttyösmacska már úgyis lógnak egy rakás sörrel, majd hozzácsapjuk az övékhez.
Joe, a mérföldkő: Rég voltam online, úgyhogy sokan megelőztek, van ilyen eszköz, de nem lesz olcsó. Nálam mondjuk speciel egy régebbi Proliant Microserver csinál ilyesmiket, került rá egy Kodi, meg hozzá egy külső hangkártya, és egy vezeték nélküli billentyűzet, ez a tökéletes médielejátszó. Mondjuk nem hangtalan, de engem nem zavar.
Laptopot, vagy windowsos tabletet javasoltam volna amúgy én is, de ahhoz meg akkor meg kell oldani a nagyobb fájlok tárolására valami hátteret - közvetlenül routerre kötött NAS, vagy tényleg egy home szerver valahol, lehetőleg mindez vezetéken.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest