- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Vérnyomásfigyelést is ígér az Oppo Watch X3
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Igazából inkább ezt, ez a részlet tényleg elég komoly zoom után jött csak ki. Ez meg az eredeti kép, csak inkább arra figyeltem, hogy ne mozogjon a gép, és kissé ferde lett...
Te is ismered a Háry-dalt, miszerint "Sej, Nagyabonyban csak két torony látszik...". Na, hát én inkább nem néztem tovább "az abonyi kettőt", mint Maj(n)landban azt a harminckettőt.

Ja, a baloldali magányos torony az Európai Központi Bank vadas új épülete, még nincs kész, ide jár az elitünk az EU-s pénzekért kuncsorogni, amikor azt olvassátok, hogy a kedves vezető megint Frankfurtba látogatott (illetve egyelőre még a régi épületbe, az is valahol ott van a többi között).
Hadd ne vegyem elő a szakállas viccet, amikor a nagygyűlésen az egyik résztvevő hátrakérdez a másiknak, amikor az már harmadszor kéri meg, hogy álljon egy kicsit arrébb, hogy távcsövet ne adjon? De aztán kiderül, hogy az már van a puskán...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24 Ultra 12GB 512GB Fekete (garanciális) + fóliák + tokok
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest