Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hmm. igazad van... tegnap éjfélkor néztem, rosszul emlékeztem,a z egy másik bolt volt. ITt csak azt írják, hogy mind beszél magyarul, és van hozzá minden tartozék.
@kékszarvas: A fő probléma az, hogy a Nexus és Motorola telefonokat Magyarországon nem forgalmazzák, vagy ha igen, akkor aranyáron. (pl. media markt-ban és a telenornál 130 ezer volt a nexus 4-es, amikor én kb. 75 ezerért vettem Angliából)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Valószínűleg 0-perces használt. Külföldön megveszik újonnan, mint cég, gondolom az áfát visszaigénylik, vagy nem tudom. Aztán behozzák, mint használt telefon, tehát innentől kezdve 0% áfa terheli Magyarországon. Hátránya, hogy gari innentől kezdve csak a bolton keresztül megy, ha épp nem akar megszűnni/átalakulni.
Mi szívtuk már meg így telefonnal, a bolt 90k-ért adta, 1 év bolti garival. A gyártó oldalán nem lehetett regisztrálni, mert az IMEI alapján nem itthon lett üzembe helyezve. A Media Marktban akciósan szintén 90k volt, csak ott 2 év gyártói gar, és regisztrációs lehetőség (+ 2 hó) és prémium garanciális szolgáltatás is járt hozzá. Nem mindegy, hogy az a kis különbség az árban mit jelent mellé adott szolgáltatásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Szólánc.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest