Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Ma olyan alkalom adódott, ami ritkán jön össze melóhelyen - forrásban lévő cseppfolyós oxigént láttam ( -183 fokos ) - csináltam képet róla, de nagyon tré lett, mert csak messziról sikerült telóval fényképeznem

Pedig iszonyatosan szép, azúrkék színű folyadék - de nem tudtam kellőképpen közel menni hozzá, mert hihetetlen módon gázosodik minden extra celsiustól
Pedig szívesen megosztottam volna Veletek a látványt 
Mikulás: Azért érdekes, mert a másik két összetveő, amit szintén kinyerünk a levegőből ( argon és nitrogén ), teljesen színtelen - de ez valami csodálatos - főleg télen jön ki jól, amikor tartálykocsi töltése után a sofőr a tömlőben lévő maradékot a hóra löttyinti...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Energiaital topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest