Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Kezünkben az eddigi legvékonyabb és legerősebb gamer telefon, megvan az ára is
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Én néha próbálok értelmes témát feldobni, vagy esetleg egy adott beszélgetést kicsit másfelé tekerni, mélyebb irányba, de általában hamar elsüllyed az egész, jön az egyszavas hozzászólás, ami egy smileyból áll.
A legutolsó, valóban értelmes eszmecserém az off topikban valentin napkor volt.
Tényleg változások kellenének és bár váltig hangoztatják, hogy elegen vannak a moderátorok, szerintem nincsenek. Van, mikor reggeltől estig kell várni egy modkeres kérésre... Bezzeg, ha kritizálják őket, egyből ugranak tizen. Tudom, hogy dolgoznak, tanulnak, de akkor is...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
én nem csak itt vagyok biztonsági játékos, hanem majdnem mindenhol. lehet, hogy ezért tartok ott, ahol tartok, jó és rossz értelemben is.
sor helyett lehetne karakterszámot is alapul venni, és ha valaki csak ematt kezd el értelmetlenkedni, akkor szankció... de nem hinném, hogy ez a megoldás.
egyszerűen ha nincs értelmes téma, és a függő itt ül, akkor feldob valamit. hiába nincs tartalma, feldobja. aztán csámcsog, jópofizik... hogy van-e értelme, az erősen kétséges.
asszem nem itt, és nem most fogjuk megváltani a ph-t.
és hiába nem vagyok mod, igyekszem szervezni a tábort, pontosabban a szervezőket összefogni. nomeg a debreceni talit, amiről absz semmit nem tud senki (én se), azt is össze kellene hozni... már csak hely, idő és program kell...
verus: a véleményformálás jó, és gyakran kell. ha magad pici pontnak tartod, akkor pici pont leszel. ha kiállsz magadért, és jó iránynak hiszed a véleményformálásodat, akkor pedig meg kell próbálni. nem biztos, hogy bejön, de ha igen, akkor büszke lehetsz magadra. nekem is volt pár lépésem itt a fórumon, amit szívesen elfelejtenék, de van pár, amire büszke vagyok. pedig hidd el, én se voltam nagyobb fórumozó, mint te.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Ismét köszöni, és most már kéri is az NVIDIA H200-at Kína
- Call of Duty: Warzone
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SUSE Linux
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- 27% - Corsair Dominator Titanium RGB DDR5 96Gb (2X48Gb) 7000Mhz Cl40!
- iPhone 15 Plus 128GB Black 100% akkuval!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest