Legfrissebb anyagok
- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Garmin topik
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
A minimum azért messze van. Tudod, egy 96-98 kilós ember azért elég becsületes mennyiségű kaját elfogyaszt, hiába 192 centi. Ennek a fele sem kevés. Estefele jön a kellemetlenség, de akkor egy banán segít.
Az én gyomromat most a délután betermelt másfél liter pepsi light zavarta meg. Egy ideig kihagyom és maradok az ásványvíznél, az az igazi. 
Fogadni mernék, hogy amit én megeszek délelőtt és ebédre így "tönkretéve önmagam", az van annyi, mint amit Te egész nap eszel.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az én gyomromat most a délután betermelt másfél liter pepsi light zavarta meg. Egy ideig kihagyom és maradok az ásványvíznél, az az igazi.